Ontstoppen van uw riolering

Ontstoppen van uw riolering, zowel binnen als buiten, van 32mm tot 160 mm.
Over het algemeen worden deze met een hoge druk reinigingsmachine opgelost e.e.a. is afhankelijk van de aard / grootte van de verstopping Binnen kunnen we een kleine mobiele hogedrukmachine gebruiken, voor de wat grotere afvoeren gebruiken we een machine die is ingebouwd in onze bestelbussen. De leiding wordt met behulp van hoge waterdruk schoongespoten en de restanten verdwijnen naar de hoofdriolering.

Opsporen riolering

U hebt geen bouwtekening meer, deze klopt niet meer, of de riolering is niet logisch aangelegd, dan kunnen we de riotrack inzetten om de riolering op te sporen. Dit doen we met behulp van een sensor gekoppeld aan een hoge drukslang en een tracer om dit bovengronds te ontvangen vanaf ø 110 mm, ook is het mogelijk om dit gecombineerd met rioolcamera te doen ( zit sensor ingebouwd ).

Opsporen stankoverlast

Opsporen stankoverlast met behulp van rookapparaat.
Onder druk wordt er rook in een rioolstelsel geperst, als er een lekkage is wordt de stank visueel zichtbaar. Dit apparaat kan ook worden gebruikt voor leidingen die mogelijk verkeerd zijn aangesloten op het rioolstelsel. ( vuil- schoonwater- of drukriolering ).

Rioolinspectie

Rioolinspectie met behulp van rioolcamera (ook voor kleine afvoer).
Met moderne camera- rioolinspectie apparatuur kan eenvoudig een probleem met uw afvoer worden onderzocht en in kaart worden gebracht, we hebben rioolcamera’s voor kleine en grote diameters vanaf Ø 32 tot Ø 160 mm. Met een camera kan heel nauwkeurig de afstand worden bepaald waar het probleem zich bevindt, m.b.v. detectie. Dit alles voorkomt onnodig graafwerk, het kan zijn dat de leiding kapot is, waardoor er wortels doorkomen, verzakt, of niet juist aangesloten ( gescheiden rioleringssystemen ) Uiteraard kan dit eenvoudig worden opgenomen op usb of sd kaart.